Į Londoną pora atvyko vakar. Čia, Jungtinės Karalystės Parlamente, buvo pristatytas K. Ivanovos mylimojo dokumentinis filmas „Begalinis koridorius“.

„Tai jau trečioji filmo premjera per šią savaitę, filmas buvo rodomas Stokholme ir Atėnuose. Iš tiesų, vakar Lietuvos kinui buvo didelė šventė. Juk ne kasdien turime galimybę pristatyti lietuvišką kiną išskirtinei auditorijai viename svarbiausių Europos politinių centrų. Į filmo peržiūrą susirinko gausus būrys įvairiausių įtakingų svečių“, – sakė K. Ivanova.

Žinoma moteris džiaugėsi turėdama galimybę sudalyvauti tokiame išskirtiniame filmo pristatyme ir pasidžiaugti sužadėtinio darbu: „Po filmo premjeros turėjome nuostabią vakarienę ir galimybę pasigrožėti naktiniu Londonu. Kiekvieną kartą čia atvykusi atrandu kažką naujo ir tuo šis miestas mane žavi.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (92)