Pagaliau pamačiau tai, ko kartais savyje pasiilgstu. Nuotraukose esu trapi, gležna, labai moteriška, svajinga, galima sakyti, tiesiog lengva“, – pasakoja Kristina ir neslepia, kad Elly pavyko atrakinti duris į jos vidinį pasaulį. „Tokia būnu namuose, su draugais. Tokią mane pažįsta artimieji“, – atvirai pasakoja atlikėja, scenoje dažnai savo trapumą paslepianti po viliokės kauke.

K.Ivanova įsitikinusi, kad žavesį ir spinduliavimą moteriai suteikia laimė, kurioje telpa viskas: meilė, vidinė harmonija, sveikata ir daugelis kitų dalykų. „Nuotrauka – tai sustabdyta akimirka. Manau, kad šiose nuotraukose esu tikra. Iš tiesų fotosesijos metu man net nereikėjo pozuoti, reikėjo tiesiog būti savimi“, – pasakoja moteris.

Grožio studijos savininkė neslepia – vidų reikia puoselėti ne mažiau nei išorę. „Kiekviena moteris yra žavi, tačiau reikia mokėti save pateikti – tuo mes ir skiriamės nuo vyrų, – pasakoja Kristina. – Tačiau visiškai nesvarbu, kokio storio grimo sluoksnis ar kaip kitaip išpuoselėta išorė. Jei viduje moteris nėra harmoninga ir nejaučia pilnatvės – tai matosi, ji tiesiog nespinduliuoja.“

Geriausias komplimentas Kristinai – pastebėti, kad ji tiesiog švyti laime ir pozityvumu. Pasak jos, kiekvieno žmogaus vidiniam pasauliui labai svarbi aplinka, supantys žmonės. „Aplinkiniai – tavo paties veidrodėliai“, – tokiu gyvenimo šūkiu vadovaujasi K.Ivanova.

Fotografė Elly: „Esu visokia – taip man atsakė Kristina, kai paklausiau, kas jai būdinga, kaip ji pati save mato. Tačiau jos atsakyme slypi kur kas daugiau. Ji ypač aktyvi, išprususi ir intelektualiai pasikausčiusi jauna moteris, žinanti laiko vertę ir mokanti nepriekaištingai bendrauti.

Viešumoje ji nedemonstruoja jausmų ir asmeninių santykių, pabrėžia tik savo veiklos rezultatus, pasiekimus karjeroje. Ji kerinti, žavinga, linksma ir šilta. Su Kristina labai lengva dirbti – ji kupina idėjų ir atsakingai žvelgia į kiekvieną sprendimą.

Jos kvapą kaip savybę, kaip moteriškus kerus, apibūdinčiau taip – prasminga. Ji nesižavi tuščiu blizgėjimu, o tvirtai ir su drąsia širdimi siekia užsibrėžtų tikslų.“

Daugiau jausmingų nuotraukų, kuriose pozuoja Kristina Ivanova, rasi portale MIESTE.lt