„Šį gražų žiemos rytą gimė Kornelija ir Donatas Zvonkai. Žiauriai faini leliukai, aaaaaaaaaa!“, – savo paskyroje paskelbė D. Zvonkus.

DELFI primena, kad žinia apie Katažinos ir Deivydo nėštumą pasklido vasarą. Tuomet kalbinta atlikėja tikino, kad darbuosis tik iki rugsėjo, rudenį moteris paskirs laiką sau ir mažyliui. Tačiau nėštumas kiek pakoregavo planus ir sceną Katažina paliko rudeniui neprasidėjus.

Patvirtinusi žinią apie nėštumą K. Zvonkuvienė neslėpė, kad šį gyvenimo pokytį tiesiog jautė: „Kažkas pasikeitė viduje ir tai suprasdama, žinoma, nusipirkau nėštumo testą. Vaikelis buvo toks laukiamas, kad iš pradžių negalėjau patikėti savo laime. Atlikusi pirmąjį testą tylėjau ir nieko nesakiau Deivydui, tik po antrojo teigiamo rezultato jam prisipažinau bei iš karto užsirašiau pas gydytoją“.

Apie vyro reakciją, sužinojus, jog turės vaiką, kalbėdama Katažina graudinosi. „Kartais susimąstau, jog tokios akimirkos turėtų atsidurti mūsų gyvenimo biografijose. Deivydas santūrus žmogus, kuris gal ir nešokinės iš laimės, kaip kad tai darau aš, bet... Jo akys, veidas. Tą akimirką prisiminus aš taip susijaudinu, noriu verkti. Nuostabus, nuostabus jausmas. Tokią euforiją patyrėme per vestuves, dabar patirsime ir mažyliui išvydus šį pasaulį“, – kalbėjo K. Zvonkuvienė, dar gyvendama didžiuoju laukimu.

DELFI primena, jog pora susituokė 2014-ųjų liepą. Po ceremonijos paklausti, ko palinkėtų sau, jaunavedžiai vienbalsiai atsakė: „Labai norime ir laukiame vaikų“. Katažina ir vėliau ne kartą interviu pasakojo, jog labai laukia, kai virš jųdviejų su vyru namų ims skraidyti gandrai.

Katažinos ir Deivydo vestuvių akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (716)