Šį antradienį į vykusį „Lietuvos ryto“ televizijos naujojo sezono pristatymą, J. Valeikaitė atvyko su savo nauju mylimuoju Claudio. Kaip teigė pati Jovita, ši graži draugystė su italu užsimezgė dar šių metų pavasarį.

Paklausus, ką veikia jos naujasis širdies draugas, J. Valeikaitė buvo atvira. „Jis žaidžia golfą ir taip pat yra susijęs su ekologiškos kosmetikos verslu, viskas labai susiję su mano laida“, - juokavo J. Valeikaitė.

J. Valeikaitė patikino, kad nei šiuo metu Lietuvoje besisvečiuojantis jos mylimasis, nei ji pati nesiruošia persikelti gyventi svetur ir palikti savo šalies vardan meilės.

„Pasaulis toks mobilus ir komunikabilus, o žinant, kad skrydžiai iš Romos į Vilnių yra daug pigesni, lyginant kiek kainuoja bilietas iš Klaipėdos į Vilnių, manau, tai ne problema“, - sakė Jovita.

Prieš tai žurnalistės J.Valeikaitės mylimasis buvo iš Sudano kilęs verslininkas Moto, gyvenantis Šveicarijoje. Šio vyro Jovita taip niekados ir nepristatė viešumoje, nors drauge susilaukė dukrelės Indijos Marijos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)