Įdomu tai, kad dainininkė turi dvi gimimo dienas. L. Kazlauskienė yra gimusi rugsėjo 20 dieną, tačiau pase nurodyta rugsėjo 27-oji. „Gaunasi, kad reikia švęsti visą savaitę. Vieni bičiuliai sveikina pagal datą pase, kiti – per tikrą gimimo dieną“, – juokavo sukaktuvininkė. Moters sutuoktinis Petras Kazlauskas yra gimęs viena diena vėliau – rugsėjo 21.

„Anksčiau gimtadienius švęsti mėgdavau labiau, pastaruoju metu jau nebe taip. Dabar norisi ramiai artimų draugų ir šeimos rate. Žadame nebūti namie, kad gimtadienis neateitų. Kai gimtadienis neras mūsų namuose, tai ir neateis“, – samprotavo dainininkė.

Šampano taures kelia Berlyne

Nors dažnas lietuvis tokias sukaktis mėgsta paminėti gausiame būryje draugų ir giminių prie gausiai vaišėmis nukrautų stalų, L. Kazlauskienė puotos kelti nežada. Šeštadienį gimtadienį švęs šeimos rate, o kitą dieną per sutuoktinio gimtadienį koncertuos Krosnoje, Lazdijų rajone. „Juokaujame, kad po koncerto galėsime važiuoti į Lenkiją valgyti makaronų“, – geros nuotaikos nestokoja sukaktuvininkė.

Ramius gimtadienio vakarus labiau nei audringas puotas mėgstanti dainininkė jau ne vienerius metus puoselėja gražią tradiciją. „Tradiciškai važiuodavome į Berlyno televizijos bokštą. Buvome jau turbūt kokius penkis kartus. Vyras padaro staigmeną: liepia nieko neplanuoti dviem dienom į priekį ir sodina į automobilį. Tada jau žinau. Šiais metais gavosi taip, kad abiejų gimtadieniai savaitgalį, turėsime koncertą. Manau, kad po tų koncertų romantiškai šampano taures vis tiek kelsime Berlyno bokšte“, – pasakojo ji.

Liveta Kazlauskienė ir pudeliukas Sara

Įsimintiniausia dovana

L. Kazlauskienė atskleidė dovanų gauti nemėgstanti, tačiau, paklausta apie įsimintiniausią jų, prisiminė smagią istoriją: „Įsimintiniausia dovana buvo, kai Petras nupirko man patį pirmąjį automobilį. Tai buvo BMW, kuris labai greitai po to sugedo. Aš mėgstu automobilius išsirinkti pati. Kai Petras man padovanojo jį, nelabai patiko. Turėjau važinėti, bet dėkoju Dievui, kad greitai sugedo ir mes jį pardavėme“.

Gimtadienį švenčianti moteris džiaugiasi, kad lepinama ir mylima ji jaučiasi ne tik rugsėjo 20-ąją. „Iki gimtadienio vyras mane lepina ir perka viską, prie ko parduotuvėje prisiliečiu. Lepina mėnesį prieš ir mėnesį po gimtadienio. Ir aš jį taip pat“, – atviravo ji.

Energijos semiasi iš gerbėjų

Dainininkė teigė, kad penkiasdešimties dar nesijaučia. Biologinis jos laikrodis rodo kur kas mažiau: „Jaučiuosi kaip 30-ies. Širdis nesensta. Aš paklausiau savo vyresnių kolegų, kurie jau yra atšventę 80-mečius. Jie sakė, kad jaučiasi lygiai taip pat kaip aš. Sensta tik išorė, vidus – ne. Daug kas priklauso nuo paties žmogaus“.

Gyvybingumą, norą atrodyti jaunatviškai, bėgti ir stengtis, pasak Livetos, kursto jos gerbėjai. Žmonės sutikę ją gatvėje paliaupsina geru žodžiu, parašydami malonią žinutę: „Man smagu. Patys žmonės turi savimi rūpintis, bet geras žodis įkvepia ir priaugina sparnus skristi, daryti gerus darbus, gerai jaustis“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (250)