Juodi bridžiai ir balti marškiniai - labai jau nejogailiška apranga. „Ne, ne oranžinė neatsibodo, ji - mano širdyje. Bet pamačiau ir kitas spalvas. Namie oranžiniai baldai, vizitinės, dviračiai, automobiliai. Nutariau, kad reikia gyvenime balanso“, - priežastį, kodėl pakeitė aprangos stilių aiškino jis.

Oranžinės spalvos jo aprangoje pasigedo ir Nyderlandų ambasadorius Lietuvoje Josephas Camille S. Wijnandsas. Per karalienės gimtadienį įteikdamas J.Morkūnui dviratį už ištikimybę oranžinei spalvai, jis šmaikščiai mestelėjo: „O šiandien jos ne itin daug“. Mat, J.Morkūnas į gimtadienį, kurio aprangos kodas buvo jo mylima oranžinė, atvyko kukliai pasidabinęs tik tokios spalvos fantazija atlape.

J.Morkūnas neigia, kad jo rengimosi stiliui įtaką padarė draugė - drabužių dizainerė Austėja Jablonskytė. „Ji tikrai neliepė man atsisakyti oranžinės“, - šypsosi jis.

Vis dėlto neatrodo, kad merginai rūpi saugoti oranžinę draugo dvasią. Savo vyriškų drabužių kolekcijoje J.Morkūnui ji skyrė jaunojo vaidmenį. Be jokių oranžinių užuominų.

Nuotraukų galerijoje - pastaruoju metu renginiuose J.Morkūnas oranžinių drabužių nedėvi.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją