Vienas tokių pavyzdžių – kasmet leidžiamas įmonės darbuotojų kalendorius. Tokį projektą prieš kelerius metus pradėjusi UAB „TV Žaidimai“, šiandien gali pasidžiaugti itin teigiamais atsiliepimais ne tik iš kalendoriaus modeliais tapusių merginų, bet ir klientų, kurie itin pozityviai vertina tokią unikalią dovaną.

Šių metų pabaigoje pasirodė jau ketvirtasis, valdančios prekinį ženklą BetGames.tv, kalendorius.

2017-ųjų kalendoriaus fotosesija vyko įstabaus grožio gamtos kampelyje, ne kartą užsienio žurnalistų ir turistų susižavėjimo aikčiojimų bei pagyrimų sulaukusioje Nerijoje. Merginos buvo fotografuojamos kopose, smulkaus smėlio paplūdimyje ir šaltose Baltijos jūros bangose.

Ankstesniuose kalendoriuose buvo galima rasti grupės „Kitokios“ nares Indrę Burlinskaitę ir Gretą Lebedevą, o šįmet savo puikiai ištreniruotą kūną prieš fotografo objektyvą demonstravo Jolanta Leonavičiūtė ir kita žinoma žavi šviesiaplaukė – Lietuvos nacionalinės futbolo rinktinės vyr. trenerio Edgaro Jankausko sužadėtinė – Viktorija Staponaitė.

Kalendorių bus galima įsigyti ir Lietuvos prekybos centruose.

Fotosesijos akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)