"Jei išleidi solinį albumą, kaip gali sugrįžti (į grupę)? Jei jis įrašys solinį albumą, "Oasis" nebeegzistuos", populiariausiam britų bulvariniam laikraščiui "The Sun" sakė Liamas.

Praėjusią savaitę Noelis išreiškė norą pradėti solinę karjerą ir netikėtai pasitraukė iš grupės pasaulinių gastrolių, bet, "Oasis" atstovo spaudai teigimu, ketina dalyvauti vėliau šiais metais Didžiojoje Britanijoje vyksiančiuose grupės koncertuose.

"Oasis" pasaulinėse gastrolėse pristato savo ketvirtąjį albumą "Standing on the Shoulder of Giants". Dėl Noelio pasitraukimo buvo atšaukti koncertai Prancūzijoje, bet antradienį vakare gastrolės su Noelį pakeitusiu gitaristu Mattu Deightonu (Metu Daitonu) turėjo būti tęsiamos Milane.

Laikraščiui Liamas tvirtino, kad nesutarimai su broliu nėra rimti. "Aš ginčijuosi su visais, ne tik su Noeliu. Mes porą kartų gyvenime pakovojome, bet tai daugmaž ir viskas. Mes esame broliai", sakė L. Gallagheris.

1996 metais Liamas pasitraukė iš pirmųjų grupės gastrolių Amerikoje iki koncerto likus 15 min. Po kelių dienų jis grįžo, bet kiek vėliau nedalyvavo koncerte, kurį tiesiogiai turėjo transliuoti MTV.

Vasario mėnesį Noelis paneigė, kad "Oasis" gali iširti.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją