„Niekuomet nepasakosiu ir negirsiu jokių neaiškių ar neveiksmingų procedūrų, kurios tiesiog yra man nepriimtinos ar neveiksmingos, tačiau buvau viena pirmų, kuri išbandė šį naują visiškai nematytą ir mano nuomone stebuklingą dalyką. Niekuomet neleisčiau, jog prie mano kūno prisiliestų chirurgo skalpelis, tačiau sumažinti apimtis ne itin patraukliose kūno vietose tikrai norėjosi. Tikrai nesakysiu kokiomis savo kūno vietomis nebuvau iki galo patenkinta, tačiau jau visai netrukus mano gerbėjai scenoje pamatys mane visiškai pasikeitusią“ – šypsojosi atlikėja.

Studijos naujovių pristatymo metu, žinomi žmonės ne tik sužinojo naujausias aparatinės kosmetologijos naujienas, bet taip pat vaišinosi dar viena grožio naujiena - kokteiliais su kalogenu, kurie praturtina odą iš vidaus ir sulėtina senėjimo procesus.

Į grožio studijos vasarišką vakarą atvyko ištikimi studijos vadovės Zinaidos Raškauskienės klientai ir draugai – žurnalistas Saugirdas Vaitulionis, aktorius ir choreografas – Gytis Ivanauskas, drabužių dizainerė Viktorija Jakučinskaitė, reklamos agentūros skyriaus vadovė, dainininkė Dovilė Filmanavičiūtė, atlikėja Irena Starošaitė, renginių prodiuserė Elena Puidokaitė, projekto „Trys seserys“ kūrėja Rima Olberkytė-Stankus, architektas Rimvydas Čižiūnas ir kiti.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (180)