J. Arlauskaitės ir L. Somovo koncerto nepraleido Eugenijus Skerstonas su Vyteniu Pauliukaičiu, Indrė ir Mantas Stonkai su vaikais, Gabrielė Martirosianaitė su drauge bei kiti garsūs bičiuliai.

Gerokai iki koncerto pradžios į botanikos sodą atvyko ir vienas geriausių J. Arlauskaitės draugų – Gytis Ivanauskas. Su visa šeima į botanikos sodą atvyko ir Agnė Grigaliūnienė.

Netoli scenos, ant kėdučių, įsitaisė ir Reda Bžeskienė su bičiuliu.

Į koncertą atvyko ir J. Arlauskaitės-Jazzu tėtis Gintaras.

Tai vienintelis Justės ir Leono koncertas šią vasarą Vilniuje. Tačiau panašu, kad vilniečiams laukti tikrai buvo verta – VU botanikos sodas – tikra žalumos ir gamtos oazė, kurioje dėl koncerto įrengtos maisto, pramogų mažiesiems bei pikniko zonos.

Didžiuliame botanikos sode galima aplankyti rododendryną, atsipūsti prie tvenkinio ar šaltinio, pasigrožėti didžiuoju gėlių slėniu, žaliaisiais vingiais nuklysti į labirintų tankumyną ar tiesiog pakvėpuoti sveiku kadagių oru.

Prie pat scenos kelių šimtų koncerto svečių laukė ir sėdimos vietos – išrikiuotos baltos kėdės. Vis dėlto didžioji dauguma koncerto svečių, tikėtina, Jazzu ir L. Somovo dainų klausysis prisėdę ant pievutės ar tiesiog stovėdami.

„Kiek jūsų daug“, – pasisveikinusi su tūkstantine minia tarė Justė ir padėkojo vadybininkui Laurui Lučiūnui už didžiulę pagalbą artėjant koncertui.

„Džiaugiuosi, kad vasarą, tokią jau kaip ruduo, galime išlydėti kartu“, – šyptelėjo Jazzu ir pristačiusi kolegą Leoną Somovą toliau nardino minią į muzikos gelmes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)