„Tu mane pažįsti ir aš galiu tau pasakyt: nu faaaak, tikrai niekas nesurežisuota, o Monika dainuoja tikrai labai gerai, kol nesirgo – dar geriau dainavo. Bet visi pripažįsta, kad ji vokaliai tikrai stipriausia. Už tai mes ją ir giriam. Kitus irgi giriam, visi turi savo pliusų. Ir giriam visus labai daug, nes palaikom tikrai visus visus. Tačiau ji tikrai yra stipriausia šiais metais ir kam vyniot į vatą ir sakyt kitaip. Ir čia ne man ji stipriausia – visiem, kas bent kiek gaudos muzone tai aišku. Ir „X Faktorius“ nėra tik apie balsą – todėl nuspręs žiūrovai... Bet man keista, kaip žmonės to negirdi... Bet mes visi skirtingi ir girdime savaip... Nu žodžiu, kitą kartą manęs paklausk, kaip yra, nes surežisuota čia nulis, o aš žmones giriu, ar peikiu ne be reikalo...

Beje, jei pažiūrėtumėt kokį D. Britanijos ar Amerikos „X Faktorių“, ten dar aštriau giria ir aštriau peikia. Tam mes, savo srities profesionalai, ir esam, kur esam, nes suprantam ką sakom ir galim palenkti žmones į tinkamą pusę. Kažkodėl visas pasaulis girdi vienaip, o Lietuvoj nemėgsta sėkmingų, gražių ir talentingų žmonių, dažnai randa prie ko prisiknisti arba nu tiesiog daug žmonių muzikaliai kažkaip nelabai gaudos. Aš nerandu kito pateisinimo... Čia ne apie tave, čia aš apskritai šneku. Kartais būna keista ir liūdna. Bet kokiu atveju liko trys stipriausi ir labai skirtingi dalyviai. Kitą savaitę mes jau nieko nebegalėsime pasakyti, viską spręs žiūrovai... O mes jau viską pasakėme ir palaikome visus tris“, – po I. Krivickaitės įrašu komentavo Jazzu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (617)