Elegancija antradienio vakarą spindėjo premjero Algirdo Butkevičiaus žmona Janina Butkevičienė.

Naujienų portalui DELFI antroji šalies ponia pasakojo, jog nėriniuota kūno spalvos suknelė – jos siuvėjos Irinos rankų darbas.

„Tai – mano siuvėjos Irinos siūta suknelė. Irina man pati ir audinius parenka. Aš pasakau, ko man reikėtų, o ji man pateikia pasiūlymus. Brangių audinių neperkame, neišlaidaujame“, – pasakojo I. Butkevičienė.

Tuo pačiu J. Butkevičienė pasidžiaugė, jog ilgametė jos siuvėja puikiai žino, kas tinka ir patinka antrajai šalies poniai.

Amerikos lietuvė, buvusi operos solistė Birutė Vizgirdienė į iškilmes taip pat atvyko pasipuošusi savo siuvėjos siūta suknia.

„Turiu ypatingai gerą siuvėją – ponią Janiną. Aš jai parodau, ko noriu ir ji padaro – o svarbiausia, kad kokybiškai“, – džiaugėsi B. Vizgirdienė.

R. Vizgirda su žmona Birute

Amerikos prekybos rūmų Lietuvoje pirmininko Rimtauto Vizgirdos žmona patikino, jog savo siuvėja pasitiki visu 100 proc.

„Ji visuomet pataria, jei išsirenku netinkamą modeliuką. Pagal mano ūgį ir figūros matmenis, man labai sunku rasti suknutes. Ir amžius diktuoja savo“, – pasakojo B. Vizgirdienė ir pridūrė, jog yra labai patenkinta siuvėjos konsultacijomis bei galutiniu rezultatu.

B. Vizgirdienė taip pat paminėjo vertinanti audinio kokybę ir pinigų geram rūbui negailinti.

„Niekad nepadariau klaidos išsirinkdama kokybišką medžiągą. Kai buvau jauna, Amerikoje pirkau dizainerių apdarus. Turiu gal keturis ar penkis kostiumėlius, kuriuos vis dar dėviu, nes ponia Janina man juos vis pataiso“, – šypsojosi dažna aukštuomenės susibūrimų viešnia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (137)