Rene Elizondo (Renė Elisondas), J. Jackson parašęs daugiau nei 30 dainų ir režisavęs daugumą jos vaizdo klipų, sakė šią santuoką buvus paslaptimi, kurią žinojo tik draugai ir šeimos nariai.

Popmuzikos karaliaus Michaelo Jacksono (Maiklo Džeksono) jaunesnioji sesuo Janet savo pareiškime patvirtino tokią santuoką egzistavus. 34 metų J. Jackson sakė besivilianti, kad jos gerbėjai supras tokio paslaptingumo priežastis - ji esą norėjusi gyventi kaip normali ištekėjusi moteris.

"Man labai skaudu, jog, nepaisant nuoširdžių mano pastangų, santuoka su Rene nenusisekė", pridūrė J. Jackson.

37 metų R. Elizondo sakė, kad jis ir Janet susituokė privačios ceremonijos metu 1991 metų kovo mėnesį, poros namuose San Diege, o kartu nebegyvena nuo praėjusių metų.

R. Elizondo ir J. Jackson susipažino dar tada, kai ji tebuvo 16-metė šokėja, kartais pasirodanti reklamose bei vaizdo klipuose. Kartu pora gyveno iš viso 14 metų.

R. Elizondo advokatas sakė, kad jo klientas siekia "sąžiningo ir teisingo" susitarimo, kuriame turi būti atsižvelgta į Rene įtaką dainininkės karjerai.

J. Jackson išgarsėjo 9-ajame dešimtmetyje ir tapo viena populiariausių popmuzikos dainininkių. Būdama 18 metų, ji pabėgo iš namų, kad ištekėtų už savo pirmojo vyro Jameso DeBarge (Džeimso Debardžo), tačiau ši santuoka buvo anuliuota mažiau nei po metų.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją