A. Jagelavičiūtė pasisakė apie A. Valentaitę, kuri muzikos apdovanojimų M.A.M.A. iškilmėms pasirinko Juozo Statkevičiaus kurtą juodą suknelę. Anot Agnės, Astos pasirinkta suknelė nebuvo tinkama apdovanojimų vakarui, nes su ja modelis paskendo minioje (visą takstą galite perskaityti čia). Po tokios kritikos pasisakė ir A. Valentaitė, kuri nesutiko su stilistės Agnės nuomone.

DELFI kalbintas Juozas Statkevičius patikino, kad džiaugiasi, jog šios moterys viešai išreiškė savo nuomonę apie stilių. „Labai puiku, kad viskas vyko labai inteligentiškame lygmenyje, o ne „kaimo turgaus bobų“ lygyje“, – kalbėjo J. Statkevičius. – Nors nelabai įsivaizduoju, kodėl ta diskusija kilo.“

Asta Valentaitė

Anot Juozo, prieš M.A.M.A. apdovanojimus jo suknelių norėjo ne viena: „Ir pati Agnė matavosi daugybę suknelių, deja... Agnei reiktų lanką pasukti... Kai visos moterys atrodys taip, kaip Asta, tada galėsime pasiginčyti, kuri gražiausia.“

J. Statkevičius kategoriškas: „34 dydis yra gražu. Nors taip, daugelis teisinasi, kad storos moterys linksmesnės ir panašiai, tačiau storoms moterims tikrai ne vieta ant podiumo“.

Vis tik tiek Astai, tiek Agnei Juozas negailėjo komplimentų. Anot Juozo, jos abi vertos liaupsių ir yra tik pagirtina, kad viešai vyksta tokios diskusijos, kurios skatina daugelį pagalvoti apie savo stilių.

Nors pats Juozas, dalyvavęs vyriško stiliaus vakare, nusijuokė, kad yra tikras „batsiuvys be batų“. „Jei patinka drabužiai, tai ir perku, tikrai neturiu tiek laiko, kad pasisiūčiau viską, ko noriu, – nusijuokė J. Statkevičius. – Nors kai buvau visai „snarglys“, tai pirkdavau drabužius ir dėvėtų drabužių parduotuvėse. Manau, kad stilingumas yra labiau įgimta, o ne įgyta savybė.“

Vasario 12-20 d. Vilniuje nuvilnys pirmoji Vyrų mados savaitė. Praūžus pasaulinėms vyrų mados savaitėms Florencijoje, Milane, Paryžiuje šis renginys atkeliauja ir į Lietuvą. Debiutinį projektą pagerbs gausus būrys mados ir meno industrijos svečių iš Italijos, kurių tarpe ir garsiojo dizainerio Roberto Cavalli sūnus Danielle Cavalli.

Kiek daugiau nei savaitę truksiančio projekto metu bus pristatyta menininkų judėjimo „Duskmann“ meninė instaliacija „Prelude“, surengti specialūs kino seansai kino teatre „Pasaka“, tarptautiniai ir Lietuvos lektoriai kvies į seminarus ir kūrybines dirbtuves, italų dizaineris Massimiliano Donnarumma pristatys specialiai šiam renginiui kuriamą vyrų kostiumų kolekciją.

Vasario 20 d. projektą vainikuos Lietuvos Metų stilingiausių vyrų apdovanojimai.

Idėja surengti pirmąją Vyrų mados savaitę Lietuvoje gimė vyrų stiliaus namų „Trend Wave“ įkūrėjoms Marijai Palaikytei ir Julijai Valiulienei.

Daugiau įspūdžių ir vyriškos mados savaitės pristatymo - nuotraukų galerijoje!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (283)