Per pastaruosius metus žinoma šalies moteris plaukus buvo nusikirpusi visai trumpai, ekperimentavo ir su spalvomis – pabuvojo tiek raudonplauke, tiek blondine. J. Šeduikytė nepabijojo nusirėžti ilgus savo plaukus ežiuku ir tapti valiūkiška rokere.

Vėliau paaugus plaukams, jai buvo suformuota romantiška šukuosena – bliūduku. Plaukams ilgėjant, moteris buvo išsiskutusi šonus, nevengė įmaišyti ir šviesių sruogelių.

J. Šeduikytės drabužių stilius tiek scenoje, tiek kasdienybėje stebino ir šokiravo ne vieną. Ji niekada nevengė pasidabinti masyviais aksesuarais, išsipaišyti kūną dažais ar užsimauti berniokišką kepurę.

Scenoje pasirodžiusi su prašmatniomis suknelėmis, atikėja priminė princesę, na, o koncertuodama su savo vyru V. Bareikiu – romantiška mergaitę.

Jūsų dėmėsiui - J. Šeduikytės išvaizdos pokyčiai:


Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)