Julija save vadina gyvenimo stiliaus dizainere. Labiausiai gyvenime mėgsta tyrinėti ir kurti madą, stilių ir sveiko maisto receptus. Šias savo aistras sujungė įkurdama koncepcinį prekių ženklą – „Julia Janus“. Jis skirtas amžinai jauniems vyrams ir moterims, kur prie rūbo Julija pasiūlo batus, rankinę, šaliką, kepurę, pirštines ir papuošalą – viską, ko reikia vientisam moderniam stiliui susikurti.

Iš didelės aistros kulinarijai jos parduotuvėse visada didelis rūbų dydžių pasirinkimas ir stalo kolekcija: indai, žvakės ir stalo puošmenos. O norėdama pabrėžti mados ir maisto ryšį ėmė leisti knygas "Mada ir Maistas", kur jau bendradarbiavo su žymiausiais Lietuvos, Latvijos, Estijos ir Suomijos restoranų šefais, vystančiais naujosios Baltijos virtuvės idėją.

Julija šefams duoda rūbo atvaizdą, pagal kurį jie kuria sezoninį patiekalą taip, kad rūbo ir patiekalo vaizdas harmoningai derėtų ir matytųsi kas ką įkvėpė.

Taip eksperimentuodama ji pradėjo įrašinėti ir kulinarinių trumpų reportažų seriją ir natūraliai priėjo prie minties, kad naujos „Julia Janus“ rudens – žiemos 2016-17 metų vyriškos kolekcijos „Juodasis Mokslas” pristatymą reikia atšvęsti surengiant visiškai netikėtą akciją Vilniaus centre.

Idėją suprato ir padėjo įgyvendinti kompanija, sugebėjusi į autobuso stotelę Katedros aikštėje įmontuoti naujausią orkaitę, kurios dėka Julija ir du jos padėjėjai, jos bičiuliai Tumas ir Mantas apsirengę naujausios „Julia Janus“ kolekcijos pavyzdžiais vaišino visus praeivius tiesiai iš super greitos orkaitės traukiamais pagal kolekcijos modelių faktūras ir spalvas Julijos kurtais greitais ir sveikais šiltais užkandžiais – špinatų riešutais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją