Viešumoje pasirodę 23-ejų Greta ir 31-erių Justinas nepasimetė, kai visos fotoblykstės atsisuko į juos. Kaip DELFI pasakojo pati Greta, tikėjosi dėmesio ir jaudulys viduje tikrai kirbėjo: „Jaudinuosi, tačiau esu su žmogumi, su kuriuo noriu būti, todėl viskas gerai“.

Pasidomėjus, kaip gi pora susipažino, G. Mikalauskytė tai nutylėjo tiesiog nusišypsodama: „Viskas dar labai labai šviežia, jauna“. Vėliau mergina kukliai pridūrė, kad vieniems tas jau kartu praleistas laikas gali atrodyti labai daug, o kitiems – dar visai nedaug.

Su bene žymiausiu pastarojo meto Lietuvos pramogų pasaulio žmogumi – Justinu Jankevičiumi – draugaujanti mergina tikino to visiškai nesureikšminanti. „Aš draugauju su Justinu ne tuo, kuris ant scenos“, – šyptelėjo mergina.

DELFI žiniomis, nuo šiol šalia J. Jankevičiaus – 23-ejų modelis ir šokėja, išbandžiusi savo jėgas ir aktorės amplua. Negana to, ši gražuolė gali pasigirti net keliais titulais. 2012 metais šiaulietė pelnė „Mis Šiaulių kraštas“ karūną. Tai atvėrė jai duris į „Mis Lietuva“ konkursą, kuriame pelnė I-osios vicemis titulą.

Po konkurso Greta iškeliavo atstovauti Lietuvai „Mis Visata“ konkurse. Deja, šiuose rinkimuose lietuvei nepavyko iškovoti laurų.

Grožio konkurso titulų susižėrusi šiaulietė Greta prieš porą metų išbandė savo jėgas ir prieš televizijos kameras. Įsiamžino serialuose „Meilė kaip mėnulis“ ir „Apie mus, Kazlauskus“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (193)