Šiuo metu JAV viešintis J. Morkūnas į svečią šalį sparnus pakėlė pirmąją rudens dieną, tuo tarpu Indrė su dukrele Marija Barbora liko gimtinėje.

Nors J. Morkūną nuo šeimos skiria Atlanto vandenynas, šilčiausių linkėjimų mylimajai perduoti šiandien jis tikrai nepamiršo.

Savo feisbuko paskyroje Jogaila dėkojo Indrei už tai, kad ji - geriausia žmona pasaulyje ir tikino mylįs iki pat saulės ir atgal.

DELFI primena, kad Morkūnų vestuvių puotoje dalyvavo Lietuvos verslo ir pramogų pasaulio grietinėlė.

Renginių organizavimo srityje dirbanti pora svarbiausią gyvenimo šventę pavertė tikra pasaka. Indrė, pasipuošusi Ramunės Piekautaitės kurta balta suknele, link altoriaus pas mylimąjį žengė šermukšnių krūmais išpuoštu bažnyčios taku.

Vėliau pora su svečiais patraukė į oro uostą. Ten jiedu persirengė ir leidosi į širdies formos skrydį virš Lietuvos.

Po prabangios vestuvių puotos, medų Morkūnai kopinėjo keliaudami aplink pasaulį.

Praėjus vos keliems mėnesiams po tuoktuvių pora pranešė, kad laukiasi pirmosios atžalos. Morkūnų pirmagimė Marija Barbora gimė kovo viduryje.

Kviečiame prisiminti J. ir I. Morkūnų vestuvių akimirkas:

Savo vestuvių puotą jaunieji suorganizavo išties netradicinėje vietoje – trankus vestuvių vakarėlis buvo surengtas viename iš Vilniaus oro uosto teritorijoje stovinčių angarų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)