19.30 val. muzika skambės S. Moniuškos skvere, 20.30 val. IN VINO (Aušros vartų g. 7, Vilnius), 21.30 val. Bukowski bare (Visų Šventųjų g. 5, Vilnius)

Jo pasirodymas „Spectate to Participate“ yra sunkiai apibūdinamas vienu žodžiu: koncertas, spektaklis, muzikinis monologas, visus įtraukiantis vakarėlis arba tiesiog viskas viename.

Būtent šių POP-UP pasirodymų Vilniuje metu, gerbėjai turės galimybę išgirsti dalelę to, ką Jurgis yra paruošęs „TEDx“ publikai, laukiančiai jo Nevados dykumoje, rugpjūčio 31 d.

„Labai malonu būti TEDx pasaulinės bendruomenės dalimi, dalintis mintimis ir pristatyti savo idėjas. Jau porą kartų esu dalyvavęs „TEDxVilnius“ konferencijoje. Žinau, kad „TEDx“ publika yra viena išrankiausių. Tai yra žmonės, kurie ieško ir gylio, ir minties, ir kokybės, todėl juos įtikinti, užvesti ir pakerėti yra vienas didžiausių malonumų“,– sako J.Didžiulis.

Jurgis Didžiulis yra pirmasis iš Lietuvos, kuris kaip pranešėjas dalyvaus „Burning Man“ vykstančiame „TEDxBlackRockCity“ renginyje.

„TED“ yra ne pelno siekianti organizacija, pasišventusi šūkiui – „Idėjos, kurias verta skleisti“. Ji prasidėjo 1984 m. JAV, Kalifornijoje. Nuo to laiko „TED“ konferencija išaugo į pasaulinio masto reiškinį. Kasmet į Kaliforniją skaityti pranešimus kviečiamos iškiliausios pasaulinio garso asmenybės. Jų pasisakymai yra filmuojami ir vėliau patalpinami interneto svetainėje TED.com.

Tarp garsiausių „TED“ pranešėjų yra: Billas Gatesas, Alas Gore'as, Jane Goodall, Elizabeth Gilbert, Seras Richardas Bransonas, Nandan Nilekani, Philippe Starckas, Ngozis Okonjo – Iwaelas, Isabel Allende, Jungtinės Karalystės Ministras Pirmininkas Gordonas Brownas.

„TEDx“ – iš esmės tai yra tokio pat formato konferencija, licencijuota „TED“ organizatorių. Ją gali įgyvendinti entuziastai bet kurioje šalyje ir tapti „TED“ bendruomenės nariais. Tokiu pagrindu, Lietuvoje jau 6 metus organizuojama „TEDxVilnius“.

„TEDxBlack Rock City“ taip pat yra nepriklausomas „TED“ renginys, kuris vyksta viename garsiausių pasaulio festivalių „Burning Man“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)