Profesionaliai šokėjai Jomantei Dapkevičiūtei šokių projektas, kuriame dalyvauja pirmą kartą, tapo ne tik savo jėgų, bet ir santykių su mylimuoju išbandymu. Projektui artėjant į pabaigą šokėja ir jos mylimasis neatlaikė įtampos ir po trejus metus trukusios draugystės pora išsiskyrė.

Nors dabar Jomantė labiausiai norėtų įsikniaubusi į pagalvę mergaitiškai išsiverkti, tačiau ašaroms bei liūdesiui nėra laiko - šeštadienį jos ir partnerio, šuolininko į vandenį Igno Barkausko laukia „Šok su manimi“ finalas.

„Dabar visas savo mintis, energiją ir kiekvieną laisvą minutę noriu skirti tik finaliniam pasirodymui. Negaliu liūdėti. Aišku, labai gaila, kad mūsų draugystė neatlaikė išbandymo. Sutinku, jam nebuvo lengva. Tačiau aš jau tokia: esu maksimalistė ir jei kažką darau, noriu padaryti geriausiai, kaip tik galiu. O projektas iš tiesų pareikalavo labai daug jėgų ir laiko. Per savaitę reikėdavo ne tik šokį pastatyti, jį išmokti, išmokyti partnerį, bet ir savimi pasirūpinti: suknelės modelį sugalvoti ir ją pasisiūti, manikiūrą ir kitas grožio procedūras pasidaryti. Repeticijos, pasirodymai, dėmesys, konkurencija - visa tai vargina, atima labai daug energijos ir jėgų. Žinau, pasidariau labai jautri. Bet kokią pastabą, net menkiausią repliką priimu lyg didžiausią kritiką.Todėl mūsų porai dabar itin svarbus kiekvieno televizijos žiūrovo, draugo ir pažįstamo palaikymas. Nuoširdžiai dėkoju visiems, kurie jau balsavo ir dar kartą balsuos“, – šypsodamasi pokalbį baigė šuolininko į vandenį Igno Barkausko partnerė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (136)