„Pasijutau labai blogai: ėmiau karščiuoti, vargino sloga, bendras silpnumo jausmas, skaudėjo galvą. Aš pati didelį dėmesį skiriu savo mitybai, stengiuosi nuolat sportuoti, mėgstu aktyviai leisti laisvalaikį, grūdinuosi. Gal dėl to labai retai sergu. Kai sveikata taip netikėtai sušlubavo, aš ir mano artimieji ne juokais susirūpinome“ – DELFI pasakojo J. Bartaškienė.

„Pabijojau karščiuodama tęsti treniruotes vandenyje, apsilankiau klinikoje „Bendrosios medicinos praktika“. Mane konsultavusi šeimos gydytoja sudarė skubią sveikatos patikros programą ir iš karto buvo atlikti visi reikalingi tyrimai. Džiaugiuosi, kad atsakymus gavau tą pačią dieną. Specialistai diagnozavo sinusitą ir paskyrė būtinus vaistus.“ – įspūdžiais dalinosi moteris.

„Šiuo metu stengiuosi daugiau laiko leisti namuose, ilsėtis, vis dar geriu vaistus. Šiandien pakartotinai apsilankiau pas gydytoją, kuri patikino, kad mano sveikatos būklė gerėja. Labai tikiuosi, kad savijauta nepablogės ir šį savaitgalį galėsiu šokti nuo tramplino. Atvirai kalbant, „Šuoliui“ labai daug ruošiausi: aukojau savo vakarus, savaitgalius. Tikrai nenorėčiau, kad dėl netikėtos ligos man nepavyktų pademonstruoti pačio įspūdingiausio savo šuolio“, – nerimo neslėpė Joana.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (98)