Šeštadienio popietę DELFI fotografas įamžino Justę bevaikštinėjančią Vilniaus senamiesčio gatvėmis kartu su Laura Vagone ir Luku Griciumi. Bičiuliai mėgavosi pirma itin šilta pavasario diena šįmet.

Vos šiandien į Lietuvą grįžusi atlikėja apie šią ilgą kelionę viešai prasitarė dar sausį. Vos po „X Faktoriaus“ finalo, kuriame buvo viena iš teisėjų, ji suskubo krautis lagaminus. Atlikėja nedalyvavo ir grandioziniuose M.A.M.A. apdovanojimuose, nes tuomet jau mėgavosi Filipinų saulės kaitra ir egzotika kartu su draugais ir mylimuoju.

Vasario mėnesį ji trumpam grįžo į Lietuvą, čia turėjo kelis koncertus, tačiau netrukus vėl grįžo pas mylimąjį tęsti atostogų.

Dar prieš kelionę Justė paminėjo, kad Filipinuose dar niekada nėra buvusi. O ten – ir vienas didžiausių ir geriausių „Wake“ parkų visame pasaulyje. Plaukimu vandenlentėmis J. Arlauskaitė-Jazzu sako susidomėjusi dar vasarą, tad aktyvus poilsis Filipinuose garsiai atlikėjai – garantuotas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)