„Įsivaizduokite, jau metus gyvenu be virtuvės, nors vis dar taip pat mėgstu gaminti“, – šį sekmadienį 9.00 val. juoksis garsi dainininkė, kai laidos vedėjas Alfas Ivanauskas paklaus ar tiesa, kad ji daugiau laiko praleidžia ne scenoje, o virtuvėje.

Kai neturi virtuvės, o valgyti vis tiek reikia, išeitimi tampa greitai pagaminamas maistas. Justė atskleis, kad jos vienas mėgstamiausių valgių, ypač vakarais, yra salotos. Laidos vedėjas savimi besirūpinančiai dainininkei ir žiūrovams pasiūlys ne vieną idėją, kaip tradicinius salotų padažus paversti sveikesniais ir kaip iš paprastų ingredientų sukurti originalius derinius. Ar žinojote, kad puikų salotų padažą prie vištienos pasigaminsite riešutų sviestą sumaišę su aliejumi ir kalendra arba svogūnų laiškais?

Dainininkė įveiks ir visas keturias Alfo jai pateiktas skanias užduotis! Puikios kulinarinės žinios ir išlavinta nuojauta jai netgi padės atspėti, koks mėgstamiausias garsios dainininkės Adele prieskoninis augalas.

Taip pat laidoje – nepaperkama vaikų komisija, trys skirtingi blynų receptai, eksperimentai, ar mūsų emocijos veikia maistą, ir daugybė bučinių. Tai laukia jau šį sekmadienį 9.00 val. per TV3.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)