Los Andžele gyvenančią dainininkę Eveliną Anusauskaitę–Young ir jos mamą Jurgą sieja itin stiprus ryšys. Pati būdama didelė „Cirque du Soleil“ gerbėja ir ne vieną jų spektaklį mačiusi Evelina pasirūpino, jog Vilniuje gyvenanti mama nepraleistų pasirodymo.

Mergina pasakoja, jog į „Cirque du Soleil“ pasaulį ji pasinėrė dar gerokai anksčiau, nei pirmą kartą pamatė juos gyvai.

„Dar dalyvaujant „Žvaigždžių duetuose”, su aktoriumi Leonardu Pobedonoscevu mes praleisdavom valandų valandas žiūrėdami vaizdo klipus iš „Cirque du Soleil“ spektaklių – ieškojome įkvėpimo, nes tai, ką jie daro, yra absoliučiai unikalu“, – įspūdžiais dalinosi Evelina.

„Pirmasis pasirodymas, kuriame apsilankiau, buvo 2011 metais Vilniuje vykęs „Saltimbanco“ pristatymas. Esu žiūrėjusi šešis skirtingus jų spektaklius Lietuvoje bei Las Vegase, o kai kuriuos – net po kelis kartus“, – šypsojosi dainininkė.

Atlikėja Oksana Pikul–Jasaitienė savo feisbuko paskyroje džiaugėsi, jog vienu šūviu nušovė du zuikius – ne tik nudžiugins mamą, bet ir pati turės galimybę kartu su ja apsilankyti šou, kurį pamatyti norėjo jau seniai.

„Apie „Cirque du Soleil“ iš draugų ir aplinkinių esu girdėjusi daug gerų atsiliepimų, tad labai apsidžiaugiau išgirdusi, jog šis elitinis cirkas sugrįžta į Vilnių! Pasinaudojau artėjančios Motinos dienos proga ir mums abiem su mama padovanojau įspūdingą vakarą jų spektaklyje „Varekai“, – pasakojo Oksana.

Bilietus į „Varekai“ mamai prieš išvykdamas į Kiniją padovanojo radijo laidų vedėjas ir žurnalistas Orijus Gasanovas. Marketingo specialistas Saugirdas Vaitulionis savo feisbuko paskyroje džiaugėsi, jog šiame cirke nėra „primuštų meškų, nuskurusių pudelių ir vargšų tigrų“, o visas įspūdis sukeliamas neįtikėtinų akrobatinių triukų dėka.

Dovanodamas mamai bilietus į „Cirque du Soleil“, kelionių agentūros „Makalius“ įkūrėjas Rimvydas Širvinskas prisipažino, jog jo vaikystė prabėgo cirke, o didžiausia svajonė buvo tapti cirko direktoriumi. Kvietimais į magišką pasaulį savo mamą taip pat nudžiugino ir grožio studijos savininkė Kristina Ivanova.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)