Vakariene mėgavosi Inga Stumbrienė su vyru Aivaru, Gražina Baikštytė, Ingrida Martinkėnaitė, Viktorija Jakučinskaitė, Natalija Martinavičienė, Simona Starkutė ir daugelis kitų.

Patiekalus užrištomis akimis ragavo ir viešumoje nesirodančios Ilonos Penkauskienės dukros Toma ir Rūta.

Dvidešimt vienerių Rūta ir devyniolikmetė Toma, tuoj švęsianti dvidešimtąjį gimtadienį, DELFI pasakojo, kad sąmoningai nesirodo viešumoje. Joms to tiesiog nereikia. Nors pasidomėjus, ar dažnai tenka susidurti su tuo, jog ištarus pavardę aplinkiniai ima klausinėti, ar jos tikrai Ilonos Penkauskienės dukros, nusijuokė, kad tokios situacijos pasitaiko dažnai.

Pasidomėjus, ar kuri nors iš merginų ketina sekti mamos pėdomis, jos tik nusijuokė. „Gal Toma. Ji aukštesnė“, – nusijuokė Rūta. Šyptelėjusi Toma pasiūlė jai dalyvauti, esą grožio konkursui ūgis visai nesvarbus. Vis dėlto abi sutartinai patikino, kad galimybės dalyvauti gražiausios lietuvaitės rinkimuose neatmeta.

Į gurmaniškų skonių sūkurį vakarienės metu svečius įsuks Arūnas Stoškus. Jis pristatė net šešis vasaros nuotaiką perteikiančius patiekalus. Svečiai skanaus ryžių paplotėliu su traškiomis daržovėmis, avokadų kremu ir alyvuogių aliejumi. Karštas užkandis – jūros šukutė ir tigrinė krevetė su žirnelių muslinu ir žalumynais.

Vakarienės sriuba – degintų ir rūkytų pomidorų šalta sriuba su migdolais. Vėliau sekė gaivios gražgarsčių salotos su apelsinais ir greipfrutais, uogomis.

Karštas patiekalas laukia išties įspūdingas – garuose ruoštas juodasis paltusas su salierų muslinu ir šviežiais brokoliais.

Visi patiekalai buvo degustuojami… užrištomis akimis! Tokiu būdu atgimė visi skonio receptoriai. Renginyje vyks savotiškos varžybos, kurių metu svečiai turėjo atspėti, ką ragavo.

Vakarienės akimirkos - nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)