Evelina Anusauskaitė-Young turėjo net atlikėją vaizduojančią lėlę

Dainininkė Evelina Anusauskaitė-Young (25) būdama maža nėjo iš proto dėl užsienio atlikėjų, nes pati siekė atsidurti tarp geriausiųjų, tačiau iki tos akimirkos, kol atrado popkaralių Michaelą Jacksoną. „Tai vienintelis atlikėjas, kurio plakatais išsikabinau sienas, bendraklasiams mokėjau po 10 litų, kad įrašytų vaizdajuostes su jo interviu. O mano mama iš kažkur gavo net M.Jacksono lėlę Barbę, tiksliau – Keną. Kad ir kaip baisiai tai skambėtų, taip, turėjau Michaelo Jacksono lėlę“, – šypsosi pašnekovė.

Paklausta, kodėl taip žavisi popkaraliumi, Evelina atvira: „Užaugau klausydama džiazo ir aukštos kokybės popmuzikos: nuo Oscaro Petersono, Stevie Wonderio iki Whitney Houston, Eltono Johno ir Mariah Carey. Visa ši muzika mane velniškai įkvėpdavo. Dainuodavau po 8–10 valandų. O kai per vieną televiziją pamačiau laidą apie M. Jacksoną, metus nesiklausiau jokios kitos muzikos, tik Michaelo. Taupiau pinigus, kad nusipirkčiau originalių jo diskų. Tiesa, niekada nedainavau jo dainų, nes tai vienintelis atlikėjas, už kurį nebuvo ir nebus geresnių. Yra daug genijų, kuriais žaviuosi ir dievinu, jie tarsi mūsų Saulės sistema, bet M.Jacksonas – kita galaktika. Jo tikrumas, energija ir genialumas kūryboje, šokyje, dainavime yra ir bus nesuvokiama paslaptis, amžinas įkvėpimo šaltinis.“

Viktorija Sutkutė dėl Eminemo kraustėsi iš proto

Viktorija Sutkutė

Grupės „Pinup Girls“ atlikėja Viktorija Sutkutė (26) būdama maža labai žavėjosi reperiu Eminemu. „Mokėjau visas jo dainas. Domėtis juo pradėjau todėl, kad man jis buvo labai gražus ir atrodė kietas, taigi ir muzika patiko. Dabar nesu tokia didelė šio atlikėjo gerbėja“, – pasakoja Viktorija.

Tiesa, vaikystėje V. Sutkutė net turėjo marškinėlius su Eminemo atvaizdu, tačiau dėl to patyrė nemalonumų. „Pamenu, kiemo berniukai iš manęs išsišaipė dėl šių marškinėlių. Apsiverkusi grįžau namo ir prikaliau juos prie sienos šalia plakatų, – prisimena „Pinup Girls“ narė. – O plakatų turėjau visokių. Jie buvo lyg tapetai.

Nežinau, ar šiais laikais vaikai dar kabina sienas plakatais, bet prisimindama savo geras emocijas, kai kieme išsimainydavau plakatus į norimus ar žurnale rasdavau savo dievaičių atvaizdus, galiu spėti, kad ir dabartiniams vaikams tai patiktų.“