Modelis Solveiga Mykolaitytė atskleidė, jog apskritai nėra linkusi persivalgyti: „Vos tik pajaučiu lengvą tempimą skrandyje – iškart suprantu, jog gresia persivalgymu. Labai nemėgstu jausmo, kai tempia skrandį. Tuomet tampu nerangi, aptingstu.“

Žinoma mergina visada stengiasi įsiklausyti į savo kūno siunčiamus signalus, o ypatingai šią taisyklę taiko šventėms, kuomet tenka sėdėti prie gausiai vaišėmis nukrauto stalo.

„Stengiuosi valgyti mažomis porcijomis ir nemaišyti daug skirtingų patiekalų vienu metu. Prieš maistą geriu daug vandens ir niekada neskubu valgydama – mėgaujuosi maistu ir pačiu valgymo procesu. Akys daug mato ir daug nori, bet reikia savęs paklausti, ar tikrai tiek visko reikia ir suprasi, kad tikrai ne“, – pasakojo S. Mykolaitytė.

Tuo tarpu tinklaraščio „Ona Būkplona“ autorė Justina Čėsnaitė-Jarutė atskleidė, jog prie maistu nukrauto stalo stengiasi paragauti visų patiekalų, tačiau nepiknaudžiauti: „Paragauju visko. Po truputį, iki kol jaučiuosi pasisotinusi. Sąmoningai stebiu savo būklę. Mėgstu nuo stalo kilti soti, bet ne paralyžiuota mieguistumo.“

Oksana Pikul-Jasaitienė šia tema nedaugžodžiavo ir atskleidė, jog svorio priaugti visai nesibaimino. „Per šventes mėgaujuosi mamos maistu“, – sakė ji.

Modelis Karolina Toleikytė išdavė, jog visas mados pasaulis šiuo metu atostogauja, tad ji nesibaimino prie vaišių stalo priaugti kad ir du kilogramus. „Kalėdos yra tokia šventė per kurią sau leidi labiau atsipalaiduoti, tad tuos porą malonių ir šventiškų kilogramų visada galima priaugti, o po to šventiškai ir numesti“, – juokėsi ji.

Žinoma mergina papasakojo, jog dietų ji niekada nesilaiko, o priaugti kilogramai ištirps taip pat, kaip ir atsirado. „Svoris savaime susireguliuoja, kuomet nesėdi prie mamos gaminto maisto stalo. Juk mamos gamintas maistas vis tiek yra pats gardžiausias, o per šventes suvažiuoja visos giminės ir visi ilgai sėdime prie stalo, tai automatiškai valgai daugiau, negu įprasta“, – sakė Karolina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)