Todėl „Dunetton“ viešbučio terasoje surengtose dūzgėse neišvengiamai buvo diskutuojama, kas laimės projektą. Nugalėtojas paaiškės gegužę, kai LRT televizijos eteryje bus parodyta paskutinė projekto laida, nes šiemet laimėtoją renka ne tik komisija, bet ir žiūrovai, kurie už jiems patikusius dalyvius balsuoja tiesiogiai.

Nors diskusijų apie potencialius nugalėtojus ir būta, tačiau niekas nedrįso jų garsai įvardinti. Galiausiai dalyviai juokais sutarė, jog veikiausiai projektą laimės Lietuvos baleto žvaigždės Nerijaus Juškos sužadėtinė Agnė, kuri jau ne vieną kartą pasirodė scenoje ir sulaukė daugybės komisijos komplimentų.

Paskutinį kartą dūzgėse susirinkę šio sezono projekto „Delfinai ir žvaigždės“ dalyviai stengėsi kartu įsiamžinti, kad sykiu praleistas laikas liktų ne tik prisiminimuose, bet ir būtų užfiksuotas.

Dūzgėse apsilankė ir LRT generalinis direktorius Audrius Siaurusevičius su žmona ir vaikais. Jis taip pat fotografavo dalyvius ir su jais fotografavosi.

Dalyviai vakarėlyje ilgai neužsibuvo, nes visi suprato, kad sekmadienį laukia itin atsakinga diena, jog kiekvienas turi pasirodyti geriausiai per visą projektą, kad pelnytų kuo daugiau simpatijų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)