Iš moteriškų bruožų jaunuolio, Lietuvoje išgarsėjusio kaip Raulis Mammadli, Agness pavirto tikra gulbe. Tam, kad įgyvendintų ilgus metus brandintą svajonę tapti moterimi, ji ne kartą ryžosi skausmingoms chirurginėms operacijoms.

Agness buvo koreguota nosies forma, suformuotos krūtys, injekcijomis padailintos lūpos. Apie tai, ar jai atlikta lyties keitimo operacija, A. Landau neatvirauja.

Kalbėdama apie moteris, į kurias norėtų lygiuotis, Agness paminėjo Holivudo aktorę Angeliną Jolie – esą ji ne tik puiki mama, bet ir įspūdingo grožio moteris.

Tiesa, autoritetą Agness mato ir tarp garsių Lietuvos moterų. Tai – šiuo metu motinyste besidžiaugianti Oksana Pikul-Jasaitienė. Agness tikino, jog nuolat seka Oksaną socialiniuose tinkluose ir džiaugiasi jos sėkme.

Jūsų dėmesiui - neįtikėtina A. Landau išvaizdos transformacija:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (821)