Vis dėlto pasidomėjus, ar daug papuošalų Ingrida saugo savo papuošalų dėžutėje, ši tik nusijuokė ir pasakė, kad „tiek, kiek ir kiekviena moteris“. I. Kazlauskaitė turi ir tokių papuošalų, kurie skaičiuoja nebe pirmą dešimtmetį: „Yra tokių mamytės papuošalų, kuriuos, kaip ji sako, perduosiu savo dukrai. Tai tokie iš kartos į kartą perduodami šeimos simboliai“.

Ingrida prisipažino, kad deimantai ar kiti brangūs akmenys tikrai traukia akį, ji niekada nebuvo viena tų, kuriai norėjosi ryškių, pernelyg trumpai stilingų ir masyvių papuošalų. „Man visada geriau kokybė nei kiekybė. Galima prisipirkti daug bet kokių arba vieną vertingą“, – apie savo papuošalų rinkimosi įpročius kalbėjo mergina.

Ingrida Kazlauskaitė

„Mėgstu mažyčius papuošalus. Tokius, kurie lyg susilieja su kūnu, – šyptelėjo pašnekovė. – Taip, išeiti į sceną ir pabūti kelias minutes, yra viena, tačiau kasdien renkuosi kuo mažesnius ir kuo subtilesnius. Be to, man labai patinka apvalūs, ne aštrių kampų.“

Pasidomėjus, kokie papuošalai dažniausiai priglunda prie Ingridos, ji atsakė nė nesvarsčiusi. „Turiu kelis mėgstamiausius papuošalus, – kalbėjo Ingrida. – Vienas jų – mamos dovanota grandinėlė, kurią visuomet užsidedu ir tuomet, kai labai jaudinuosi ar yra kokia ypatinga proga. Tai savotiška apsauga.“

Juvelyro Mindaugo Onaičio prabangios juvelyrikos pristatymo vakaro „Burtas miestas“ nepraleido Aras Vėberis su mylimąja Martyna Kerbedyte, Kristina Kaikarienė, Nora Lapinskienė, Laura Imbrasienė, Nijolė Narmontaitė ir būrys kitų. Renginio vairą tarp daugybės žavių damų laikė Giedrius Gustas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)