Ne paslaptis, jog kaip ir kiekvienam gitaristui, didžiausia svajonė yra užlipti ant scenos su savo gitaros Dievais ir bent minutę pagroti kartu, tačiau nors šios muzikos legendos jau yra įšėję anapus senai, yra dar vienas būdas kaip galima netiesiogiai pajusti jų dvasią šalia, tai – pagroti jų instrumentais. Būtent šį gražų stebuklą jaunas atlikėjas patyrė šį savaitgalį, kada atvėręs gitaros įdėklą rado Jimi Hendrix Monterey gitarą, kuria Jimi's grojo 1956 metais Monterey festivalyje.

Pasiskelbęs apie tai savo „Instagram“ paskyroje Andrius teigė, jog jau kurį laiką yra pamišęs dėl gitarų ir mėgsta jas kolekcionuoti, todėl kiekvieną sunkiai uždirbtą litą skiria joms. Taip pat atlikėjas primena, jog kolekcionuojant gitaras visada reikia laikytis angliškos patarlės „Love one women and many guitars“, „Mylėk vieną moterį ir daugybę gitarų“.

Šį rudenį ketinanti išleisti savo antrąjį albumą grupė „Andrew Flame“ savo facebook puslapyje rašo, jog turi jau sukūrę dešimt naujų lietuviškų dainų savo trečiajam albumui, iš kurių pirmąją jau šį savaitgalį užbaigė įrašyti ir nekantrauja pasidalinti su savo gerbėjais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)