Visą vasarą „Facebook“ vartotojai rinko gražiausių plaukų savininkes. Iš 296 merginų, kurios pateikė paraiškas dalyvauti konkurse, publika ir komisija išrinko geriausiųjų dešimtuką. Šios merginoms dalyvavo išskirtinėje fotosesijoje, kurios metu bandė įrodyti, kad yra vertos laimėti pagrindinį konkurso prizą – tapti prekės ženklo veidu.

„Mis Palette“ tapusi Evelina Stanionytė dalyvauti fotosesijose pradėjo būdama 14 metų. Pradžioje tai buvo laisvalaikio užsiėmimas, tačiau laikui bėgant mergina pradėjo pozuoti ir profesionaliose fotosesijose.

Gražiausios plaukų savininkės Lietuvoje rinkimai – DELFI nuotraukų galerijoje:

Evelina teigia, kad jos sėkmės paslaptis – begalinis noras nugalėti ir atkaklumas. Į konkursą ji atėjo nugalėti. „Juk blogas tas karys, kuris nenori tapti generolu. Niekada nenustokite kovoti dėl savo svajonių ir nepraraskite optimizmo, net jei kartais tai atrodo labai sunku“,- sakė konkurso nugalėtoja E. Stanionytė.

Per apdovanojimų ceremoniją kandidates taip pat vertino ir kompetentinga komisija, kurią sudarė fotografė Jurga Anusauskienė, šokėjas Deividas Butkus bei dizaineris Egidijus Sidaras.

Pasak komisijos, kasdien rūpintis savo išvaizda ir niekada nepamiršti šypsotis privalu kiekvienai merginai. „Niekada nepozuokite, būkite savimi ir negailėkite savo šypsenos. Už galutinį fotosesijos rezultatą visuomet bus atsakingas fotografas, ne modelis. O nefotogeniškų žmonių nebūna“, – konkurse dalyvavusioms merginoms patarė J. Anusaukienė. Daugiausiai komisijos balsų surinkusi Monika Vieversytė iš Kauno buvo apdovanota specialiu prizu. Taip pat renginio metu buvo išrinkta ir „Mis Publika“, kuria tapo – Greta Čeikutė iš Alytaus.

Renginį vedęs aktorius ir TV laidų vedėjas Mantas Stonkus negailėjo geros nuotaikos ir pakvietė renginio svečius dalyvauti nuotaikingoje viktorinoje. Teisingai atsakiusieji džiaugėsi dovanomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)