„Lietuvių, anglų, rusų, turkų kalbomis dainavome. O dabar indiškai! Iš Lietuvos į Indiją! Olialia! OMG!“, – feisbuke džiaugėsi grupės lyderė.

Jau aišku, kad Oksanos prodiusuojama „pupyčių“ grupė, kurioje be jos pačios dainuoja Skaistė Steikūnaitė bei Monika Šedžiuvienė, į užsienio rinką žengs kaip „Olialia Music Group“ (OMG).

„Grupės užmojai dideli, planai pradedami vykdyti. Jau dabar yra užsakytas ne vienas kūrinys pas pasaulinio lygio kūrėją, kompozitorių. Vienas jų – anglas, dirbęs su „Simply Red“ ir pelnęs ne vieną „Emmmy“ apdovanojimą, kuris savo kūrinius parduoda milijonais kopijų“, – pristatydama naujieną kalbėjo Oksana.

Anot jos, prie grupės pasaulinės šlovės prisideda ir lietuviai. „Sutarta ir su geriausiu Lietuvos režisieriumi Ruslanu Korostenskiy, pelniusiu ne vieną apdovanojimą. Jis užsiima vaizdo klipo gamyba. Įrašai numatyti Anglijoje ir Lietuvoje.

Planuojami ir koncertiniai renginiai Indijoje, Anglijoje, Kanuose ir kitose šalyse. Bendradarbiausime su talentingiausiais Lietuvos dizaineriais ir toliau populiarinsime jų kūrybą. Paskutinio pasirodymo metu Anglijoje sulaukėme daug dėmesio dėl Liutauro Salasevičiaus kūrybos sceniniams kostiumams. Sulaukėme pripažinimo ypač išrankioje auditorijoje“, – džiaugėsi O. Pikul-Jasaitienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (87)