Pirmieji fotografams pozavo Beata Nicholson, Vytaras Radzevičius ir Martynas Starkus. Fotosesijos metu kulinarinę laidą vedanti Beata vilkėjo žydrą, retro stiliaus suknelę, o stilistė šviesius laidų vedėjos plaukus susuko į elegantiškas garbanas.

Fotosesijoje taip pat dalyvavo realybės šou „Paslapčių namai“ vedėja Agnė Grigaliūnienė, sporto komentatorius Robertas Petrauskas. Prie jų prisijungė ir kadaise itin didelio populiarumo sulaukusio realybės šou „Akvariumas“ vedėjas Giedrius Masalskis. DELFI pasiteiravus, ar šiuo metu renginių organizavimo įmonę turintis vyras nežada grįžti į televiziją, jis atsakė mįslingą „nežinau“.

Sudalyvauti gimtadienio fotosesijoje nepraleido progos ir TV laidų vedėjas Algis Ramanauskas-Greitai. Vyras pozavo kartu su buvusia laidos „Be tabu“ vedėja Ramune Kuriene. Moteris, kadaise žavėjusi daugybę televizijos žiūrovų, ilgą laiką vengė viešumos, tačiau, sulaukusi pasiūlymo sudalyvauti šventiniame projekte, atsisakyti negalėjo.

„Tiek metų atiduota TV3 televizijai. Nėra kur dėtis, smagu pamatyti kolegas, visi aplinkui laksto, pasipuošę, gražūs, kaip senais laikais“, - DELFI kalbėjo tris dukteris auginanti moteris.

Pasiteiravus, ar buvusi laidų vedėja nepasiilgsta darbo televizijoje, moteris tikino, kad jai visada buvo mielesnis darbas už kadro. „Darbo eteryje nepasiilgstu. Tačiau padirbėti už eterio yra sena mano svajonė“, - kalbėjo atvirauti nemėgstanti moteris.

R. Kurienė dingusi iš televizijos ekranų jau keletą metų. Buvusi eterio žvaigždė prisipažįsta, kad iki šiol sulaukia dėmesio gatvėje, tačiau džiaugiasi, kad tai įvyksta vis rečiau.

„Man niekada nepatiko dėmesys, aš esu ramus žmogus, šiek tiek uždaras. Man patinka ramybė. Vieni žmonės sako, kad tie, kurie sulaukia didelio dėmesio ir juo nesidžiaugia, meluoja. Bet man mielesnis darbas, nereikalaujantis viešumos“, - DELFI pasakojo aktorystės studijas baigusi moteris.

DELFI nuotraukų galerijoje ir vaizdo reportaže - išskirtinė galimybė pirmiesiems išvysti kadrus iš fotosesijos užkulisių:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (179)