Konkurse dalyvavo dalyviai iš viso pasaulio: Peru, Čilės, Čekijos, Švedijos, Anglijos, Bulgarijos, Azerbaidžano, Ukrainos, Moldovos, Latvijos, Lenkijos, Vokietijos ir kitų šalių. Šis konkursas gyvuoja ne vienerius metus ir yra pelnęs gerą ir garbingą vardą.

Pirmaisiais konkurso metais jame dalyvavo ir Linas Adomaitis, tuomet jis iškovojo pirmąją vietą ir laimėjo konkurso pagrindinį prizą.

"Smagu, kad per tiek metų esu antra Lietuvos atstovė, laimėjusi pirmąją vietą ir pagrindinį prizinį fondą - 1000 eurų. Tapusi "Univers Song" nugalėtoja esu pakviesta į tarptautinius konkursus Portugalijoje, Bulgarijoje, Moldovoje", - sakė N. Šiaudikytė.

Konkursas vyko tik vieną dieną, buvo filmuojamas televizijos ir transliuojamas tiesiogiai. Lietuvaitę į Tenerifę lydėjo jos ilgametė vadovė Onutė Žukienė, kuri taip pat yra tarptautinio konkurso "Kaunas talent" organizatorė.

"Palaikymą per atstumą jaučiau ir iš Lietuvoje likusio vadovo Vytauto Žuko bei savo artimųjų. Po 7 nerių metų pertraukos dalyvavimo konkursuose buvo didelė garbė. Juo labiau, buti pripažinta ir įvertinta tarptautinės komisijos: muzikos profesionalų, vokalo dėstytojų bei prodiuserių. Be galo nuostabus jausmas garsinti savo šalį tarptautinėje arenoje", - džiaugėsi pergale N. Šiaudikytė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)