"Visada grįžęs iš kelionių suprantu, kokia graži mūsų mažytė LIETUVA. Bet man kyla baisus pyktis ant mūsų valdžios, kai užeinu į gražiausias kavines ir jos tuščios penktadienio vakarą. Vilnius ištuštėjęs kaip po karo. Mes netekom žmonių, jie paliko mūsų šalį, neliko jaunimo. Emigracija... kas gali būti svarbiau už žmones, kas....? Su tuo reikia kažką daryti ir skubos tvarka", - savo paskyroje feisbuke rašė Selas.

Visada gryzes is kelioniu suprantu, kokia grazi musu mazyte LIETUVA. Bet man kyla baisus pyktis ant musu valdzios, kai...
Posted by Sel on Friday, February 19, 2016

Instagram paskyroje jis patalpino nuotrauką, kurioje pavaizduotas Seimas ir užrašas "Stop emigracijai".

A photo posted by Sel (@egidijusdragunas) on Feb 19, 2016 at 4:44pm PST

Apie emigrantus bei emigraciją atlikėjas viešai prabyla ne pirmą kartą. 2011 metais jo nuomonė šiek tiek skyrėsi nuo šiandieninės. Tuomet jis po koncertų Londone bei Dubline sakė, kad emigracija lietuviams išėjo į naudą:

„Koncertuose buvome sutikti labai šiltai. Ir drįsiu paneigti kalbas, kad emigrantai yra nepatenkinti savo gyvenimu. Priešingai, mums jie pasirodė labai laimingi - jaučiasi, kad žmonėms išvažiavimas išėjo tik į naudą“, - sakė grupės "Sel" lyderis.

Nuotraukų albume - įvairių E. Dragūno egzotiškų kelionių akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (214)