Jaunavedžiai rugsėjo pradžioje kopinėjo medų išskirtinėje vietoje - Šiaurės ašigalyje.

Į Lietuvą pristatyti savo naujausių vaidmenų VCO kuriamose operose kelioms dienoms sugrįžusi Asmik DELFI portalui pasakojo, kad kelionė į Šiaurės ašigalį buvo jų vestuvinė dovana.

Pora medų kopinėjo gyvendami atominiame ledlaužyje „50 let pobedy“. Į ekspediciją jaunavedžiai leidosi su dar keliomis dešimtimis žmonių iš skirtingų pasaulio kraštų.

Nors medaus mėnuo buvo baltas, tačiau nešaltas. Šiuo metu Šiaurės ašigalyje yra apie 2 laipsnius šalčio.

„Kelionė buvo nepamirštama. Tai buvo kaip nugyventas dar vienas gyvenimas. Aplinkui jokio internetinio ryšio, tik baltosios meškos, banginiai ir grupelė su mumis keliavusių žmonių“, - su DELFI įspūdžiais dalinosi A. Grigorian.

Tiesa, prieš kelionę į Šiaurės ašigalį pora medaus mėnesį pradėjo Graikijoje.

„Mūsų medaus mėnuo buvo ant vandens, nes Graikijoje plaukiojome su jachta“, - šypsosi operos solistė.

Į Lietuvą trumpam grįžusi Asmik po poros dienų išskrenda dirbti į Stokholmą. Šiuo metu jos vyras darbuojasi Bazelyje. Pas mylimą sutuoktinį ji atskris iš Švedijos. Vėliau skris koncertuoti į Sankt Petergurgą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)