Ketvirtadienio popietę E. Jakštytė jau buvo grįžusi į Lietuvą. Naujienų portalui DELFI atlikėja prisipažino nesitikėjusi, kad paskutinė diena Paryžiuje jai įsimins visam gyvenimui.

„Miesto centre pamačiau didžiulį sujudimą. Pilna policijos automobilių. Pradžioje nesupratau, kad vyksta. Tik iš žiniasklaidos sužinojau, kad čia buvo įvykdytas baisus nusikaltimas. Artimieji skambino sunerimę, prašė būti atsargiai ir nevaikštinėti gatvėmis, nevažinėti metro“, - tikino kelias dienas Paryžiuje viešėjusi Eglė.

Lietuvaitė neslėpė, kad daug užsieniečių meilės mieste vaikštinėjo išsigandę ir tarpusavyje diskutavo apie nelaimės priežastis. Prie Eifelio bokšto budėjo uniformuoti vyrai su didžiuliais šautuvais.

„Atmosfera buvo išties slogi. Vakar mieste stengiausi daug nevaikščioti, todėl ir į įvykio vietą nuvykusi nebuvau. Labai keista, bet kur aš nuvažiuoju, vis kas nors tokio baisaus įvyksta. Ar mitingai, ar protestai, ar kitokie neramumai. Dėl tokių keistų sutapimų netgi išsigandau, - prisipažino ji. - Aš labai tikiuosi, kad Lietuvoje nieko panašaus nebus.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (137)