Panašu, kad M. Šalčiūtei prodiuseriai buvo linkę nuolaidžiauti. Sekmadienį tapusi TV3 projekto dalyve ji kasdien su savo sekėjais dalijasi nuotraukomis iš šou užkulisių bei rengia tiesiogines transliacijas savo asmeniniame, o ne projekto puslapyje.

Projekto prodiuseris Dominykas Kubilius DELFI sakė, kad telefonas yra jos darbo įrankis, todėl tam tikrą laiką jai yra suteikiamos teisės juo naudotis.

„Ji gali publikuoti tai, kas yra susiję su projektu. Tačiau nežiūri Lietuvos naujienų, nerašo laiškų ir neskambina. Tai nėra išskirtinės teisės. Visi dalyviai daro gyvas transliacijas į "Facebook""

Pasiteiravus, kodėl kiti dalyviai tai gali daryti iš šou puslapio, o Monika iš savo asmeninio, pašnekovas pripažino, kad tai yra išskirtinės teisės ir „jos darbo dalis. Negalime žmogaus riboti darbo prasme ar atimti pajamų".

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)