D. Bilevičiūtė nusprendė pasidalyti šia informacija su skaitytojais, nes nori, kad kuo daugiau lietuvių išbandytų savo jėgas dirbant žvaigždžių kalvėje. „Mano mokinė Gintarė Zinkevičiūtė buvo pastebėta pačių geriausių. Kaip prisidėjau? Tapusi asmenine talentų vadybininke nusiunčiau kompanijai video ir dainininkės aprašymą. Pasakysiu atvirai – svairbiausia vaizdinė medžiaga. Kaip žmogus elgiasi prieš kameras, kaip juda, kaip skamba jo balsas.“

JAV gyvenanti Gintarė ne tik mokosi vokalo, bet ir sportuoja. Lengvaatletė pasižymi ne vienu talentu. Šiuo metu tarptautinė talentingų atlikėjų ieškanti kompanija NHS, įsikūrusi dar 1997 metais, jai pasiūlė metų bandomajį laikotarpį. Jei viskas eisis pagal planą – mergina po metų pasirašys sutartį, atversiančią jai kelius į profesionalų pasaulį, kelią tobulėjimo link.

Daina atviravo, kad po erotinės fotosesijos sulaukusi šlykščių įžeidinėjimų, tik pasijuokė: „Žmonės pikti. Tiems, tikriesiems įžeidinėtojams, aš net teismu galėčiau pagrasinti ir užsidirbti sau nemažą sumelę pinigų, tačiau kam to reikia? Geriau savo dėmesį sukoncentruoti į naudingus darbus. Labai džiaugiuosi dėl Gintarės, kuri nusipelnė suktis tarp geriausių. O šią žinią stengiuosi išplatinti, nes galvoju, jog, galbūt, yra žmonių, kurie nedrįsta, nesiryžta ir bijo savo jėgas išbandyti svetur. Noriu visus paraginti ir sudalyvauti NHS atrankose“, – MIESTE.lt sakė D. Bilevičiūtė.

Skandalinga D. Bilevičiūtės fotosesija: