„Šiandien ministerijoje lankėsi Egidijus Dragūnas. Ministras su Egidijumi kalbėjosi apie valstybės politiką muzikos industrijos srityje. Pasak ministro, apie sėkmingą šios industrijos plėtrą galime kalbėti tik tada, jei valstybė ir Lietuvos muzikos industrija savo žvilgsnį kreips į ilgalaikius plėtros klausimus ir novatoriškas kūrybines strategijas. Muzika šiuolaikiniame pasaulyje su teisingu valstybės požiūriu ir investicijomis galėtų tapti galinga industrija“, – rašoma prie nuotraukos, kurią paviešino Kultūros ministerijos feisbuko paskyroje.

Po nuotrauka netruko pasipilti pašiepiantys komentarai, kuriuose daugelis retoriškai klausė: „O šiandien ne balandžio 1-oji?“, „Kuriam reikėjo vertėjo, kad padėtų bendraut?“ ir panašiai.

Nors buvo ir liaupsinančių komentarų, vis dėlto kritiška masė juos užgožė. Daugeliui neįtiko toks Kultūros ministro žingsnis – pasikviesti pasišnekučiuoti skandalingąjį Sel'ą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (105)