o vakarą internautai ėmė ūžti, esą J. Statkevičiaus pristatymo idėja – podiumą uždengti šiaudais ir vietoje dekoracijų naudoti kaimo atributus – analogiška prieš šešerius metus mados namų „Chanel“ sukurtai kolekcijos pristatymo atmosferai.
2010-aisiais pristatytos Chanel mados namų kolekcijos akimirka, J. Statkevičiaus kolekcijos akimirka

Tačiau tai ne vieninteliai internautų kaltinimai, pasipylę socialiniuose tinkluose. Išnagrinėję J. Statkevičiaus pristatytus modelius, akylesni internautai pastebėjo, kad vienas iš Juozo modelių primena 2015-ųjų Sandro kolekcijos modelį.

J. Statkevičiaus kolekcijos pristatymo metu podiumu žengęs modelis demonstravo žemę siekiančią nėriniuotą, juodais ir raudonais dryžiais puoštą suknelę. Panaši suknelė puošė ir 2015-ųjų pabaigoje pristatytą Sandro kolekciją. Tiesa, pastaroji suknelė buvo trumpa, tačiau internautams ji pasirodė itin panaši į Lietuvos mados guru modelį.

Juozo Statkevičiaus kolekcijos modelis ir Sandro 2015-ųjų kolekcijos modelis

Nuo pirmadienio ryto DELFI nepavyko susisiekti nei su Juozu Statkevičiumi, nei su jo atstove.

Vos po kolekcijos pristatymo DELFI kalbintas J. Statkevičius neslėpė džiaugsmo. Ir nors teigė, kad visuomet yra, kur tobulėti, tačiau pristatymas – pavyko: „Manau, kad pavyko. Aš visada labai stengiuosi ir tobulybei nėra ribų, bet man atrodo, kad pavyko viskas. Bent jau taip, kaip norėjau, tai šimtu procentu. Tai labai rimta tema. Matėte, kokia Lietuva buvo ir kokia gali būti.“

Papildyta:

Kiek vėliau, DELFI pasiekė Juozo Statkevičiaus ir jos įkvėpėjos Kristinos Sabaliauskaitės pokalbis, kuriame mados guru atskleidžia, kodėl jo kolekcija buvo parodyta būtent taip ir kas jį labiausiai sukrėtė. K. Sabaliauskaitės ir J. Statkevičiaus pokalbį skaitykite ČIA.

Juozo Statkevičiaus kolekcija:

">

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (200)