Savo Facebook paskyroje I. Stumbrienė rašė: „Seniai neteko skaityti tokio straipsnio. Kas tai? Desperatiškas ar net beviltiškas pašnekovo dėmesio siekimas į pagalbą pasitelkiant dvi gerai žinomas pavardes? Ar subjektyvi eilinio žmogaus nuomonė, kuri net iš tolo neatspindi kvalifikuoto ir profesionalaus specialisto vertinimo?“

DELFI pakalbinta verslininkė tikino, jog rankų sudėjusi sėdėti neketina ir dėl tokių skambių pareiškimų kreipsis į teisininkus.

„Pasitarsiu su teisininkais, ar gali eilinis asmuo, pasivadinęs tam tikros srities specialistu, viešai reikšti subjektyvią nuomonę, kuri yra tiesioginis mano garbės ir orumo įžeidimas?“

Labai seniai spaudoje nemačiau tokio pobūdžio straipsnių. Jei jau teigiame tokius dalykus, turėtume juos pagrįsti faktais“, – pasipiktinimo neslėpė I. Stumbrienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (430)