„Prasideda naujas gyvenimo etapas“, – taip kaunietė Viktorija su šypsena veide apibūdino savo būseną po skyrybų. Ne vienerius metus šiltus santykius su vaikinu puoselėjusi mergina kategoriškai atsisakė komentuoti skyrybų priežastį tikindama, kad tai turi likti tarp dviejų asmenų.

Anot jos, šiuo metu jos galvoje sukasi daugybė ateities planų, tad galvoti apie praeitį nėra kada. Simboline naujo gyvenimo pradžia mergina vadina artėjantį savo gimtadienį, kuriam jau pradėjo ruoštis.

„Visuomet turių planų. Muzika – ne išimtis“, – savo buvusi merginų grupės „Dolce Vita“ narė bei konkurso „Mis Lietuva 2013“ dalyvė.

Savo būseną mergina tikina atspindėjusi naujausioje improvizuotoje fotosesijoje, kurią nuotaikingai vadina „pasiruošimu gimtadieniui“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)