„Man labai malonu pristatyti būtent ispanišką mados prekinį ženklą, kadangi dievinu Ispaniją, ypač Barseloną, kasmet vykstu į šia šalį“, – sakė G. Baikštytė, ką tik pasirodžiusios pokalbių knygos „Gyvenimas kaip teatras“ autorė.

Pasak aktorės ir rašytojos, šiuolaikiniame pasaulyje moters grožis neturi ribų. „Kiekviename gyvenimo etape esame savaip gražios“, – įsitikinusi žinoma moteris.

Renginio metu G. Baikštytė net kelis kartus persirengė drabužiais iš naujausios „Punt Roma“ pavasario-vasaros kolekcijos, parodydama, kad ispaniška elegancija tinka kiekvienai moteriai įvairiomis progomis.

Dviejų dalių kolekciją, kuri išsiskyrė neįprastais juodos ir baltos spalvos deriniais bei safario stiliumi demonstravo veiklios ir žinomos moterys: ilgametė LRT diktorė Saulė Gedrimaitė, buvusi politiko žmona Lina Šilgalienė, buvusi verslininko Mundžio žmona Violeta Malevska ir kitos gražios moterys.

Renginio viešnios turėjo galimybę susipažinti su Rytų grožio filosofiją perteikiančia „Shiseido“ kosmetika, o vienai iš jų – televizijos prodiurerei Rūtai Lukoševičiūtei teko išbandyti šios firmos dekoratyvinę kosmetiką. Kol buvo kuriamas makiažas, nuo neseniai ilgaplauke tapusios Rūtos Lukoševičiūtės nesitraukė jos dukrelė Lėja, įdėmiai stebėjusi visą grožio ritualą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)