Pasak A. Ivanausko, žurnalo istorija prasidėjo nuo vieno skambučio stilistei A. Jagelavičiūtei. Sugalvojus pavadinimą, nekilo klausimų, kas turėtų būti leidinio vyr. redaktore. A. Jagelavičiūtė visada garsiai kalba apie moterų pasitikėjimą savimi ir laisvę būti savimi, šis žurnalo „Aš IKONA“ numeris nėra išimtis.

„Aš turiu tarties defektą. Dėl netinkamo kvėpavimo ir sukandimo aš neaiškiai tariu žodžius ir, tiesą sakant, su metais tai stiprėja. Tačiau tai man nesutrukdė atsidurti, o vėliau – dešimt metų dirbti televizijoje. Taip, aš žinau, kad tai – puiki vieta mane užgauti, bet lygiai taip pat žinau, kad be savo trūkumų ir savo išskirtinumų mes – tik vienoda ir beprasmė minia“, - sako A. Jagelavičiūtė, renginio svečius kvietusi pasinerti į vasarą.

Ant vasarai skirto numerio šį kartą atsidūrė plaukikė, olimpinė čempionė Rūta Meilutytė. Ji, pasak A. Jagelavičiūtės, labiausiai atitiko šio numerio temą, kuri skelbė „Aš tokia – pasaulyje viena“.

Renginio akimirkos ir svečiai - nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (71)