Sausio 17-ąją vykusiame posėdyje teisėja pakvietė liudyti prodiuserinės kompanijos „Just TV“ projektų administratorę Eveliną Vainorytę ir vykdančiąją prodiuserę Neringą Kavaliauskienę. Teismui dar kartą papasakojusios apie dainininkę ir nukentėjusiuosius, televizijos darbuotojos sakė, jog I. Jurgelevičiūtė joms atrodė įtartina asmenybė dėl tam tikrų savo poelgių.

Teisėjos paklausta, kokie santykiai siejo J. Strobeikaitę ir vagystėmis kaltinamą I. Jurgelevičiūtę, stilistė juos apibūdino kaip darbinius, tačiau draugiškus.

„Aš tik girdėjau, kad vyksta vagystės, bet kad galėčiau ką nors įtarti, tai to nebuvo. Apie įtariamąją sužinojau iš žiniasklaidos pranešimų. Iš dalyvių girdėjau, kad dingsta šokėjų daiktai, bet aš tuo metu nežinojau, jog tai buvo vagystės, tikrai negalėjau to teigti“, - posėdyje kalbėjo J. Strobeikaitė ir pridūrė, jog kai kurie šou dalyviai savo daiktus laikydavo užrakinę.

Teisėjos paklausta, kurie dalyviai skundėsi dėl dingusių daiktų, J. Strobeikaitė prisiminė Andrių Butkų ir Kariną Eremian. Apie tai, jog daiktai kam nors iš minėtų šokėjų būtų atsiradę, J. Strobeikaitė sakė negirdėjusi. Jokie jos asmeniniai daiktai filmavimų metu nėra dingę.

Paklausta, kada susitikdavo su Irma, J. Strobeikaitė paaiškino, jog tik šeštadieniais, tuomet, kada ir būdavo šokių projektas TV eteryje transliuojamas tiesiogiai.

Teismas į antradienio rytą vykusį posėdį kvietė atvykti liudytoją Vytautą Stalionį, I. Jurgelevičiūtės kaimyną, tačiau šis dėl automobilio gedimo negalėjo atvykti ir apie tai iš anksto įspėjo teismą. Kadangi jo parodymai teismui yra reikšmingi, nuspręsta padaryti pertrauką. Liudytojas V. Stalionis pažadėjo atvykti į kitą posėdį balandžio mėnesį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)