Į bažnytinę ceremoniją jaunikis Ž. Gečas atvyko gerokai anksčiau, o nuotaka – prieš pat jos pradžią. Iki pat bažnyčios vartų Anželą atvežė raudonu kabrioletu, papuoštu spalvotomis skardinėmis ir užrašu „Gečai“.

Anželos Adamovič ir Žygimanto Gečo vestuvės

Vestuvių dieną A. Adamovič pasipuošė balta, žemę siekiančia suknele bei ilgu nuometu. Galvą papuošė lauko gėlių vainiku. „Vainikas – mano sumanymas. Žygimantas gal kada ir girdėjo, kad aš to norėčiau, bet nežinau, ar tikėjosi, kad taip pasirodysiu“, – nusišypsojo pasakodama Anžela.

Trejus metus santykius puoselėjanti ir jau ilgą laiką kartu gyvenanti pora paskutinę naktį iki vestuvių nusprendė praleisti viešbutyje. Į vestuves išskubėjęs Žygimantas žiniasklaidai prisipažino, jog, žinodamas, kad Anžela tuo metu buvo viešbučio kieme, kuo greičiau spruko iš jo nesidairydamas. Ž. Gečas norėjo išlaikyti tradiciją ir nuotaką pirmą kartą išvysti bažnyčioje, žengiančią altoriaus link.

Santuokos metu pora dėvėjo vienodas karoliukų apyrankes. „Čia yra visų septynių čachrų spalvos. Jas mums atsiuntė dovanų iš Anglijos. Nusprendėme jas panaudoti vestuvių dieną“, – papuošalų prasmę atskleidė Anžela.

Anželos Adamovič ir Žygimanto Gečo vestuvės - 53

Bažnyčioje skambėjo grupės „Original Copy“ atliekama Mortos daina. Ją pora atrado visiškai netikėtai, tiesiog ieškojo tinkamos dainos savo vestuvių ceremonijai. „Išgirdę tiesiog pajautėme ją ir supratome, kad labai norėtume šios dainos ir prisiminę, kad kažkada grupė „Original Copy“ mums yra žadėję sudainuoti dainą, pakvietėme juos“, – pasakojo jaunieji.

Jaunųjų draugai į vestuves atskubėjo glėbiuose laikydami ne tik gėlių puokštes, bet ir... Maisto šunims pakuotes. Tad ne ką mažiau dovanų nei Anžela ir Žygimantas, gavo jų augintinis, kuris, beje, taip pat dalyvavo vestuvėse.

Anželos Adamovič ir Žygimanto Gečo vestuvės

Baltarusiškų šaknų turinčiai Anželai vestuvių šventėje teks neįprastas vaidmuo – teks pavertėjauti savo vyrui, mat šventėje dalyvauja nemažai jos giminaičių, kalbančių baltarusiškai.

Medaus mėnesio pora dar nėra suplanavusi ir neketina jo planuoti. Šeimą sukūrusi pora leisis į visiškai neplanuotą kelionę ir nė negali pasakyti, kiek laiko ta kelionė užtruks.

„Pop Ladies“ narę sveikino ne visos grupės kolegės. Į ceremoniją su vyru punktualiai atvyko dvynukų tėvai Katažina ir Deividas Zvonkai. Gerokai pavėlavusi į bažnyčią atskubėjo ir Natalija Bunkė. Liepa Norkevičienė nepasirodė.

Katažina Zvonkuvienė ir Deivydas Zvonkus, Natalija Bunkė

Išgirdę klausimą apie šeimos pagausėjimą jie nepasimetė, priešingai, prasitarė, kad tokių planų yra. Dvynius auginanti Zvonkų šeima savo ruožtu Anželai ir Žygimantui palinkėjo iš karto susilaukti ne vieno, o dviejų mažylių.

Pora susižadėjo lygiai prieš metus, rugpjūčio 9-ąją. Būtent todėl jiedu ir pasirinko tokią vestuvių datą, nepaisydami, jog išpuolė ne savaitgalis, o savaitės vidurys – trečiadienis. Negana to, Ž. Gečas paatviravo, jog šįvakar jie ypatingai pažymės ne vidurnaktį, o tą akimirką, kai laikrodis muš 23:50 val. „Todėl, kad mūsų sužadėtuvės įvyko būten tuo metu“, – atviravo Žygimantas.

Daugiau apie jų vestuves skaitykite čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)