„Estela – labai aktyvi mergaitė, tad tokio pobūdžio konkursai mums nėra naujiena. Scenoje ji jaučiasi drąsiai ir laisvai. Estela nuolat dalyvauja sportinių šokių ir šachmatų varžybose, yra pelniusi titulą Ilgaplaukių konkurse, o po Viktorijos Jakučinskaitės mados kolekcijos pristatymo, kuriame dalyvavome drauge, gavo ne vieną paskatinimą ir toliau žengti podiumu. Ar taip įvyks, priklausys tik nuo jos pačios“, – pasakojo I. Stumbrienė.

Pasak jos, nors dukrai ant scenos sekasi puikiai, užklasinė veikla visuomet – antroje vietoje, pirmoje – mokslai. Antrą klasę netrukus baigsianti devynmetė džiugina puikiais rezultatais – visus mokslo trimestrus vainikuoja pagyrimo raštai. Tuo tarpu „Vilniaus miesto Mados karalaitės“ rinkimuose Estela žiūrovus stebins savo įgūdžiais šachmatų žaidime – mergaitė po pamokų lanko šachmatų pamokas, taip pat – modelių mokyklėlę bei sportinius šokius.

„Estela dar labai jaunutė. Noriu parodyti jai, kiek daug galimybių ji turi, bei paskatinti atrasti tą sritį, kurioje jaučiasi geriausiai. Dalyvavimas konkursuose – tų paieškų dalis, skatinanti visapusiškai tobulėti. „Vilniaus miesto Mados karalaitės“ rinkimuose didžiausias komisijos dėmesys taip pat bus skiriamas vaiko talentui“, – sako žymi moteris, lydėsianti dukrelę į konkurso finalą.

Šeštadienį jaunųjų konkurso dalyvių talentus ir žavesį vertins kompetentingi bei žinomi asmenys: atlikėjos Ingrida Kazlauskaitė ir Liveta Kazlauskienė, tarptautinis modelis Solveiga Mykolaitytė, plaukų stilistas Martynas Šalkauskas, etiketo specialistas Giedrius Drukteinis, dainininkė Milita Daikerytė, iliuzionistas Mantas Wizard, taip pat – vienas iš laidos „Aš – stilistas!“, kurios laimėtoją TV3 eteryje paskelbs jau šį sekmadienį, finalininkų.

Estela Stumbraitė ir Inga Stumbrienė

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (169)