„Visada žinojau, kad norėdami pakeisti pasaulį, turime pradėti nuo savęs. Ir turime tai daryti ne tik žodžiais, bet ir realiais darbais“, – feisbuke rašė I. Stumbrienė.

Moteris nusprendė padovanoti sūnaus Gabrieliaus turėtą žaislą – automobilį: „Šiandien vienai mamai, o galbūt tėčiui, noriu padovanoti didžiulę, 80 cm, žaislinę, Gabrieliaus jau išaugtą mašiną. Šiandienos kontekste tai visiška smulkmena, bet tiesiog noriu pasidalinti su tais, kam trūksta. Tikiu, kad atsiras vaikutis, kurį šis žaislas pradžiugins, o tėveliai, matydami savo vaikučius linksmus ir laimingus, bent trumpam, bent šiandienai, pamirš visus dienos rūpesčius“.

Inga paskatino ir kitus dalytis šiluma bei daiktais, kurie kitiems gali suteikti džiaugsmo. Anot jos, vieniems visiškai nereikšmingi dalykai kitus gali padaryti labai laimingais.

Inga ir Aivaras Stumbrai su vaikais

„Mylėkime vieni kitus ir dalinkimės. Skatinu visus, iš visų miestų ir miestelių, prisidėti, dovanoti, dalintis. Juk kartais Jūsų namuose esantis nereikalingas daiktas kažkam gali būti didelė dovana, – rašė Inga. – Tad šį žaislą padovanosiu pirmai mamytei ar tėveliui, kuris atsiųs nuotrauką su savo vaikučiu ir parašys, kodėl būtent jiems to taip reikia. Ir tai darysiu kaskart, nes yra gera dalintis.“

Netrukus Inga sulaukė daugybės palaikymo, kad jos iniciatyva išties šildanti. Po kelių valandų I. Stumbrienė taip pat pasidžiaugė, kad jau rado, kam padovanoti Gabrieliaus žaislą.

„Prašyti pagalbos nėra gėda. Daug blogiau kentėti ir nieko nedaryti. Būkite drąsūs, būkite ryžtingi“, – dėkodama visiems už palaikymą rašė Inga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (446)